Додому на щиті повертається воїн з Делятина Орест Римарук


У вівторок, 6 серпня у Делятинській громаді зустрічатимуть кортеж з тілом загиблого на фронті захисника Ореста Римарука. Воїн з 20 червня вважався зниклим безвісти.

Про загибель односельця розповіли на сторінці Делятинської громади.

"На превеликий жаль, зниклий безвісти військовослужбовець знайшовся серед загиблих... Молодший сержант родом з Делятина Орест Римарук загинув 20 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області. Без батька залишилося двоє діток, вдовою стала дружина, батьки втратили любого сина... Неможливо описати гіркоту та скорботу, яку відчули рідні і близькі Ореста після гіркого повідомлення про героїчну загибель сина військового. Знову російські загарбники жорстоко обірвали молоде життя... Навіки 34, навіки в строю, надійний побратим, брат, чоловік, син і батько... Висловлюємо глибоку шану та щирі співчуття всім, хто чекав, любив, сподівався, хто молився за щасливе повернення Ореста до рідного дому...Вічна пам’ять і вічна слава!", - висловили співчуття рідним у селищній раді.

У серпні Оресту Римаруку мало виповнитися 34 роки.

Завтра, 6 серпня, близько 12-ї Захисника зустрічатимуть вдома, в Делятинській громаді.  Маршрут скорботного кортежу: Делятин – центр Делятина – вул Погрібнич (батьківська хата, де відразу після прибуття буде відслужена заупокійна панахида) – вул. Любіжня, 166 (будинок, в якому з дружиною та дітьми проживав Орест).

Похорон розпочнеться об 11.30 год. в середу, 7 серпня. Поховають Героя на кладовищі по вул. Любіжня.

"Закликаємо всіх, завтра, 6 серпня, в Делятині між 12 і 12.30 год. створити коридор пошани для гідної зустрічі полеглого Воїна, який віддав своє молоде життя за Україну!", - закликали в Делятинська територіальна громада

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!