Додому на щиті повертається воїн з Городенківщини Олександр Попович, якого три місяці вважали зниклим безвісти


18 травня 2023 року, в ході бойових дій проти збройних формувань російської федерації, захищаючи волю і незалежність України в районі населеного пункту Бахмут Донецької області загинув старший лейтенант, командир кулеметного взводу 2 стрілецької роти військової частини А4809 Попович Олександр Іванович,

Захиснику з село Торговиця Городенківської громади у серпні мало б виповнитися 48 років. Про смерть воїна повідомили на сторінці Городенківської міської ради територіальної громади.

"До сьогодні Захисник вважався зниклим безвісти. Тіло Олександра Івановича вдалося ідентифікувати за допомогою молекулярно-генетичної експертизи. Вже завтра, орієнтовно о 10:00 год. тіло Героя повернеться до рідного дому.

Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя.Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Схиляємо голову в глибокій скорботі. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати", - висловили співчуття в міськраді. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!