Директора ЄРЦ Вадима Войтика правоохоронці вже вкотре викликають на допит


На персональній сторінці у соціальній мережі facebook, керівник Єдиного Розрахункового Центру Вадим Войтик опублікував повідомлення, в якому написав про те, що його продовжують викликати на допити, в якості свідка.

Проте, як зазначає сам пан Вадим йому невідомо свідком чого він став. Цілком можливо, що допити пов'язані з нещодавнім викликом на доповідь на сесії міськради керівника Івано-Франківського територіального відділення Антимонопольного комітету, пишуть "Версії".

"Продовжую ділитись враженнями. Нині мій допит продовжили. Але за три дні зі свідка я перетворився на ніщо. Тобто особу без статусу, яка просто дає про щось покази.Питань було лише штук тридцять, відповіді на які слідчі планували занотовувати на айпаді. На моєму компі в них вийшло швидше", - коментує В.Войтик на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Попереднє повідомлення Вадима Войтика:

"Як відомо, мене нині вперше за моє життя допитували. Але десь на п'ятому питанні допит перервали. Тож наразі слідчому вдалося з'ясувати лише хто я і ким працюю.Натомість мені поки так і не відомо, свідком чого саме я став. (Мене ж запрошували саме у такому статусі)".

Раніше "Бліц-Інфо" повідомляло про те, що на одній із оперативних нарад міського голови Івано-Франківська Вадим Войтик звернувся до представника міліції із заявою про, те що на ЄРЦ та його підрядників здійснюється системний терор з боку однієї особи в погонах. "З його подачі ініціюються, надсилаються цілі натовпи перевірок, проводяться допити. Я навіть знаю, що чи не вперше в історії закликалась на допит ціла бюджетна комісія" - сказав тоді Вадим Войтик. Керівник Єдиного Розрахункового Центру також заявив, що подавав звернення в усі можливі інстанції, і не знає куди ще потрібно звернутись, щоб питання вирішили.

Нагадаємо також, що у червні цього року Антимонопольний комітет оштрафував ЄРЦ на 200 тис. грн. Їх порушення стосувалося конкурентного законодавства. Однак, з такими діями не згідний керівник ЄРЦ Вадим Войтик, його підтримує і більшість депутатського корпусу. Відтак, депутати викликали керівника Івано-Франківського територіального відділення Тетяну Савчин, щоб послухати її аргументи.

Як констатував секретар міської ради Микола Вітенко, вони запросили її ще минулої п’ятниці, однак вона не прийшла, і не прислала нікого із своїх заступників. Депутати не засмутилися, вони вирішили звернутися до голови Антимонопольного комітету України, з тим щоб він на неї вплинув. Сподіваються, що вона прийде на наступну сесію міської ради.