Ексклюзивне інтерв’ю: Тіна Кароль поділилась секретами виховання сина


В ексклюзивному інтерв'ю журналістам «ЖВЛ» на каналі «1+1» співачка франківка Тіна Кароль поділилась секретами виховання свого десятирічного сина Веніаміна, який вже кілька років живе та навчається у Лондоні.

Тіна Кароль не приховує, що її рідні засудили те, що Веня буде навчатися за кордоном. Та це було її тверде рішення, яке вона заздалегідь узгодила із чоловіком, ще коли він був живий:

«Мої батьки мене сварили, і всі мені казали, що я з’їхала з розуму, - згадує співачка. – Але ж я його не відправляла від себе назавжди. Сьогодні Веня є українцем, який пречудово знає англійську, закінчить університет, приїде сюди та буде допомагати розвивати нам нашу Батьківщину».

Своїм найголовнішим завданням як мами, співачка вважає виховати в синові особистість, щоб він бачив цей світ без внутрішніх обмежень, як, наприклад, її покоління: «В нас виховували відчуття провини. Так можна обуздати багатьох людей в одну колону. Я його вчу без цього штампу, він в мене особистість і може себе проявити по різному». Одне з основних правил виховання співачки – ніколи не бити сина, хоча Тіна згадує, що іноді їй в дитинстві діставалось на горіхи:

«Я отримувала нормально, вважаю це неправильним. Ви мусите пояснити різницю між тим чи іншим. Без биття дитини ременем». А якщо все ж таки втихомирити сина не вдається розмовами, то в Тіни є свій спосіб, яким вона ділиться із глядачами: «Якщо я рахую до трьох, то син знає, що три – це фінал».

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!