Фірма з Коломиї виграла конкурс на управителя багатоквартирних будинків у Городенці


У вівторок, 6 серпня відбулося засідання конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Городенківської міської ради.

Участь у конкурсі взяв 1 учасник – ТОВ «Коломия 911» (керівниця – Наталія Іванюк). Про це повідомили на сторінці Городенківської міської ради.

"У складі конкурсної пропозиції учасником подано необхідний пакет документів на розгляд та оцінювання конкурсної комісії. Керівницею ТОВ «Коломия 911» окреслено своє бачення щодо здійснення подальшої господарської діяльності з управління багатоквартирними будинками, які визначені об’єктом конкурсу на території громади",- кажуть у міськраді.

За результатами проведеного оцінювання ТОВ «Коломия 911» рішенням конкурсної комісії визначено переможцем конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків.

За даними Опендатабот ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІД­ПО­ВІД­АЛЬ­НІ­СТЮ «КОЛОМИЯ 911» зареєстроване у Коломиї. Статутний капітал становить 800 гривень. Цікаво, що у ТОВ зареєстровані тільки три працівники, а за минулий рік дохід склав 3 326 300 грн. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!