Frankivsk Half Marathon запрошує студентів на благодійний пробіг імені Караванця


6 жовтня у Франківську пройде 11 Frankivsk Half Marathon. Вже другий рік поспіль під час півмарафону пройде благодійний пробіг імені Сергія Караванця, засновника Франківського півмарафону, захисника, який зник безвісти в травні 2022 року в боях на Луганщині.

100% коштів з реєстрацій на цю дистанцію передадуть на закупівлю спортивного обладнання для адаптивних видів спорту. Генеральний партнер Frankivsk Half Marathon Група Нафтогаз оплатить усі реєстрації для студентів, які зареєструються на дистанцію. Оскільки у Івано-Франківську є велика спільнота студентів ІФНТУНГ, що готує майбутніх нафтовиків, Frankivsk Half Marathon спільно з Групою Нафтогаз розпочинають важливу справу — розвиток культури спорту серед студентів.  

«Це чудовий прояв соціальної відповідальності, коли компанія створює для студентів можливості займатися спортом, брати участь в наймасштабнішій події міста, чим створює додаткову цінність, - говорить Ігор Крицак, генеральний директор Frankivsk Half Marathon. - Крім того, компанія демонструє студентам, що вони в майбутньому можуть працювати в компанії, яка турбується про них вже сьогодні. А студенти таким чином бачитимуть перспективи розвитку в Україні».

Для Ігоря Крицака, як випускника ІФНТУНГ, важливо сформувати поміж студентів нову культуру, на  базі таких цінностей, як:  спорт, здоровʼя, повага й активний спосіб життя. Група Нафтогаз зі свого боку демонструє соціальну відповідальність і турботу, заохочуючи студентів до активностей, надаючи їм можливість долучитись до них. 

Вже сьогодні Frankivsk Half Marathon за підтримки Групи Нафтогаз запустив серію безкоштовних спортивних подій для студентів, аби урізноманітнити  стиль життя молоді, запалювати в ній ентузіазм до кар'єрних і спортивних звершень. Зокрема вже сьогодні для студентів організовують тренування з бігу, танців, йоги, стретчингу, фітнесу та інші активності.

Усі тренери спортивних подій для студентів — професіонали своєї справи. А постійні учасники занять отримають бонуси від партнерів та спонсорів.  Для участі потрібно заповнити форму: https://forms.gle/nzv5YAYN85jTpaKE6.

«Ми формуємо тренд на спорт в цілому. На базі університету ми генеруємо енергію майбутнього, створюючи  нові можливості для студентів  - аби у них були парклети, де на перерві можна зібратися і зіграти в настільний теніс чи бочу, бадмінтон чи інші ігри просто неба. Це довгострокова перспектива, яка сформується внаслідок реалізації наших ідей», - говорить Ігор Крицак.

Крім того, Frankivsk Half Marathon та Група Нафтогаз запрошують студентів реєструватися на благодійний пробіг імені Сергія Караванця. Кожен учасник отримає стартовий пакет із номером та бонусами від партнерів. А на фініші - пам’ятну медаль.

«Ми хочемо зібрати велику команду від університету, яка бігтиме благодійний пробіг імені Сергія Караванця. Університет збирає студентів, а група «Нафтогаз» оплачує за студентів благодійний внесок у розмірі 700 грн і всі зібрані кошти ми передаємо ініціативі «ветераницивільні Петрос» на реалізацію благодійної складової».

Реєстрація для студентів відкрита за окремим посиланням https://forms.gle/xcgZzXNUPSRFYqzn9

За зібрані із реєстрацій благодійний пробіг ім. Караванця кошти, ініціатива  «ветераницивільні Петрос» придбає обладнання для занять адаптивним спортом - крісла колісні для гри в баскетбол на кріслах колісних, сітки, м’ячі, веслувальні тренажери тощо. Спортивним обладнанням користуватимуться військові, які потрапляють після поранень у госпіталі - як для реабілітації, так і для залучення до культури занять спортом.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!