Франківськ купує 500 дронів у фірми без досвіду. Мер надіється на їхню порядність


Івано-Франківська міська рада провела тендер на купівлю 500 FPV дронів для захисників.

Як йдеться на платформі публічних закупівель Prozorro, переможцем стало товариство з обмеженою відповідальністю "Груп Інтрейд".

За словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, технічні характеристики прописали згідно з рекомендацій військових, в першу чергу тих, хто щодня має справу з дронами.

"Насторожує те, що фірма не є виробником, а лише постачальниками… Також дещо сумнівно, що немає позитивного досвіду поставки такої великої партії дронів від переможця. Але закони публічних закупівель - найнижча ціна, що в принципі не завжди означає якість. А конкретно в цьому випадку - ключове якраз ЯКІСТЬ і ВЧАСНА ПОСТАВКА. Сподіваємося на те, що фірма це усвідомлює та дійсно доставить потрібний та якісний товар",- написав мер.

Зазначимо, доставити дрони фірма має до 11 грудня. 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГРУП ІНТРЕЙД" зареєстроване в Дніпрі. Варто зауважити, що до 17 жовтня фірма була зареєстрована в Запоріжжі. Статутний капітал 1000 грн. КДиректор і кінцевий бенефіціарний власник Ісмаілов Еміль Мубарізович.

Основний вид діяльності 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля. Інші види діяльності - Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості.

За даними Сlarity-project, на сьогодні, фірма брала участь у 1 266 закупівлях. Стала переможцем у 701 закупівлі на суму 174.06 млн грн. Підписано 629 договорів на суму 147.32 млн грн., ще 71 договір на суму 32.95 млн грн в очікуванні. Також на них подано 8 скарг та зареєстровані 116 судових справ. 

До теми: Фірма із Дніпра, яка торгує борошном, пропонує Франківську купити 500 fpv-дронів за майже 7 мільйонів

Коломия оголосила повторний тендер на закупівлю FPV-дронів. Хочуть купити 450 безпілотників за 10 млн

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!