Франківські комунальники допомагають відбудовувати Чернігів


Готувати житловий фонд до опалювального сезону, ліквідовуючи наслідки активних бойових дій, нині чернігівським ЖЕКам допомагають спеціалісти з Івано-Франківська.

Фахівці зі скління вікон та ремонту дахів працюватимуть на різних житлових об'єктах протягом двох тижнів. Про це повідомили на сайті Чернігівської міськради, передає Бліц-інфо.

Поточні ремонти самостійно виконують житлові організації. В той же час, на запрошення міського голови вже приїздили з Хмельницького і їм ми дуже вдячні за це і, також на запрошення міського голови, приїхали робітники з Івано-Франківська, 22 особи, - сказав начальник місцевого управління ЖКГ Ярослав Куц. 

На питання чого приїхали допомогти Чернігову, коли літо — це гаряча пора і у самих у місті, напевно, чимало поточних ремонтів, відповідають коротко, але змістовно.

Напевно, тому що ми — українці і це  Україна. Тільки так, — говорить робітник з Івано-Франківська Володимир Іванчук.

Протягом двох тижнів комунальники з Івано-Франківська працюватимуть над склінням вікон на площах загального користування у будинках та ремонтуватимуть дахи. Будівельні матеріали вони отримали від чернігівських ЖЕКів, а от за роботу з ними розрахується їх міський бюджет (мається на увазі бюджет Івано-Франківська).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!