Франківські волонтерки просять про допомогу у створенні Прихистку для матері і дитини


Благодійна організація "Час добра та милосердя" створила та опікувалась двома Прихистками для жінок у складних ситуаціях. Втім з жовтня Прихисток залишиться тільки один, адже територію другого викупили.

За словами волонтерок, Прихисток для матері та дитини, який знаходиться у с. Загвіздя розрахований на 37 осіб (жінки та діти), а завдяки другому Прихистоку вони мали змогу допомагати ще, приблизно, 20 особам (жінки з дітьми), які потребували допомоги.

"Прихисток для матері та дитини, це місце де кожна жінка з дитиною, яка потрапила в складну життєву обставину (сімейне насилля, вимушене переміщення з регіону, випускниця інтернатів з дітьми тощо) має змогу отримати шанс на подолання складної ситуації, отримати допомогу різностороннього напрямку, та самостійно почати нове життя без страху! Також, виходячи з Прихистку кожна з жінок має  фінансову подушку, працевлаштування, відсутній стан пригниченості, невпевненості у власних силах та думки про безвихідь, адже вихід завжди є і кожна з матусь має змогу це побачити! В нас є нові запити від жінок з дітьми щодо місць у Прихистоку, але місць, на жаль, зараз немає...",- розповідають волонтерки.

Організація промоніторила нові будинки під оренду, але ціни на площу яка була б зручною - захмарні, тож вирішили зосередитися на будинку, який ще до війни їм викупила  IT компанія VITech.

"По факту це сирець, який потребує багато вкладень, але поступово можна вкладати фінанси та зробити будинок, який зможе допомагати великій кількості жінок та дітей!  Плануємо почати з проведення газопостачання в будинок та замінити дах, який є непридатним до подальшого планування ремонтних робіт. На проведення газу та заміну даху з повним утепленням та підняттям його для того, щоб зробити жилим 4 поверх, нам потрібно, приблизно, 15.000 доларів. Нещодавно, одна жінка надала грошову допомогу саме на цей проект у розмірі 10,000 доларів, що і стане початком старту задуманого. Тож ми просимо кожного з Вас долучитися до збору. Тут дуже потрібна справжня сила та підтримка бізнесу, меценатів та людей доброї волі, які б підтримали нас",- просять волонтерки.

Тел. 095 030 14 29 - Валерія.

Реквізити для надання благодійної допомоги :

Карта ключ #Приват_банк –

5169 3305 23310040

Найменування отримувача - Кушніренко Валерія,

(Призначення платежу

"Будівництво Прихистку"). 

IBAN UA353052990000026006035503698

EGRPOU – 42732425

Найменування отримувача - Благодійна організація "Час добра та милосердя"

МоноБанк -  5375414125875186

(Призначення платежу : "Будівництво Прихистку")

 PayPal - chasdobra20@gmail.com

(Призначення платежу : "Будівництво Прихистку" ).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!