Франківці масово скаржаться муніципалам на роботу генераторів. Ті натякають, що не треба так робити


У муніципальній інспекції Івано-Франківська повідомляють про численні скарги містян на роботу генераторів під час відключеннь світла.

Натомість муніципали стверджують, що у більшості випадків генератори розміщені згідно з затвердженими нормами правил благоустрою. Про це йдеться у дописі на facebook-сторінці інспекції.

"Відсутність світла і шум на вулиці - реалії сьогодення. До нас надходить велика кількість звернень про встановлені генератори. На кожне звернення на місце прибуває інспектор відділу благоустрою і, зауважимо, в більшості випадків генератори розміщені згідно затверджених Правил благоустрою території Івано-Франківської МТГЯкщо є порушення, то складаємо відповідні матеріали", - повідомляють в інспекції.

Також там зазначають, що отримують багато скарг і щодо гучності та забруднення повітря через роботу генераторів. Наголошують, що заміри рівня шуму та викидів не входить в компетенцію муніципалів.

"Чи варто боротись з ‘’вітряками’’- генераторами, коли підприємцям зараз й так несолодко?, - риторичне запитання. Але в більшості їхня робота - це ваші покупки, послуги, робочий інтернет тощо. Так багато довкола горя, люди, будьмо взаємно людяними!", - натякнули в інспекції, що не варто скаржитися.

 

Головне фото ілюстративне.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!