IKEA пропонує крихітні апартаменти менше ніж за 1 долар на місяць


Поки весь світ переживає житлову кризу через дефіцит доступного житла, IKEA Japan шукає рішення, які допоможуть кожному отримати власний простір для життя.

Концепт, який представила компанія – не новий, проте, на відміну від схожих – доступний кожному, пише CNN, повідомляє finance.ua.

Проєкт Tiny Homes повинен розв’язати проблему з житлом у густонаселених регіонах. Як зазначається на сайті компанії, місячна оренда такого житла коштуватиме 99 ієн (0,86 долара або 23,30 гривень).

Що відомо про розробку? Перший будинок із серії розташований у престижному районі Шінджюку (Токіо). Квартира площею 10 квадратних метрів коштуватиме лише 99 ієн. Згідно з інформацією на сайті, зараз для оренди пропонується лише один блок, повністю умебльований та прикрашений продукцією IKEA.

До 3 грудня компанія приймає заявки від потенційних орендарів, яким виповнилося 20 років. Відібрані кандидати зможуть жити в крихітній квартирі до 15 січня 2023 року, за умови, що вони зможуть самостійно оплачувати комунальні послуги.

Десять квадратних метрів – це небагато, але IKEA розповідає, що вони багато працювали, для того, щоб ефективно використати доступну площу.

В кожній квартирі є мінікухня, ванна, місце для пральної машини та холодильника, а складний столик та регульовані стелажі збільшують площу, забезпечуючи більше місця для зберігання речей.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!