iPhone 13 Pro яка його справжня собівартість


Кожен проданий iPhone приносить компанії дуже хороший прибуток. Таке переконання не безпідставне, але сьогодні з'явилася можливість розкрити правду.

Команда iFixit поставила для себе мету, розрахувати реальну вартість смартфона і приблизний прибуток компанії від продажу. Фахівці вирішили розібрати iPhone 13 Pro і дізнатися вартість усіх деталей моделі.

Додаткові аксесуари для смартфона збільшують його вартість. Але ми всі вже звикли міняти зовнішній вигляд гаджета і підкреслювати його унікальність. Тому чохли для iPhone 13 Pro купити можна вже в інтернет-магазині https://icases.ua/catalog/chehly-dlya-iphone-13-pro-kupit. Гарний вибір та чудова якість дозволяють не тільки обрати для себе найкращий варіант, але й зберегти новий гаджет від пошкоджень.

Аналітики оцінили смартфон в 570$, при цьому, на iPhone 12 Pro Apple витрачала 548,5$. Продаж iPhone 13 Pro стартує з 999$ в США, відповідно, компанія отримує близько 420$ прибутку з проданого девайса.

На думку експертів це прийнятна вартість. Якщо говорити про Samsung, то витрати на один смартфон Galaxy S21 складають 508$, а ціна продажу в США, також 999$, заробіток - 491$.

До того ж, важливо враховувати витрати на виробництво і заробітну плату співробітникам, додаткову вартість магазинів, податки та інше. Ці дані не враховуються, тому говорити про те, що прибуток на кожен iPhone 13 Pro близько 400$ не зовсім вірно.

Аналітики стверджують, що чистий прибуток з одного iPhone складає 150$.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!