Калушан закликають долучитися до акції "День без автівки"


З 21 по 27 червня у Калуській громаді триватимуть заходи в рамках Днів сталої енергії.

Дні сталої енергії мають на меті привернути увагу громади до питань охорони навколишнього природного середовища та збереження енергоресурсів, популяризації знань щодо енергоощадності та способів ефективного використання енергії. 

Зокрема всіх охочих калушан закликають долучитися до акції «ДЕНЬ БЕЗ АВТІВКИ», яка проходитиме завтра, 21 червня. Пропонується на роботу прийти пішки чи ж скористатися велосипедом. 

Також упродовж тижня на сайті міської ради демонструватимуть добірки цікавих матеріалів на енергоефективну та екологічну тематику, реалізованих заходів Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім». Можна буде пройти тест: «Перевір себе. Що ти знаєш про енергоефективність?»

25 червня відбудеться конференція «Ефективна експлуатація бюджетних будівель: шлях до оптимальної енергоефективності». А вже 26 червня охочих закликають долучитися до толоки на березі річки Лімниці, яку зініціювала учнівська молодь. 

На завершення Днів сталої енергії, 27 червня відбудуться «Веселі перегони на самокатах» для наймолодших мешканців у закладах дошкільної освіти.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!