Калуська громада візьме участь в експериментальному проєкті Мінсоцполітики


Відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 23.12.2021 №721 «Про участь територіальних громад у реалізації експериментального проєкту та апробації» Калуська міська територіальна громада включена в перелік громад — учасниць реалізації експериментального проєкту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

У рамках цього проєкту громади-учасниці отримають транспортні засоби і комп’ютерне обладнання, що посилить спроможність соціальних фахівців надавати допомогу зазначеним категоріям населення. Окрім технічного забезпечення, фахівці пройдуть навчання щодо організації роботи і надання соціальних послуг населенню, інформують "Вікна".

Експериментальний проєкт реалізується Міністерством соціальної політики України в рамках проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за сприяння Світового банку.

Заявку на участь у проєкті підготували головний спеціаліст відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків та заступник директора Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  міської ради Василь Ільницький.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!