На час карантину громадський транспорт Франківська курсуватиме зі змінами


Громадський транспорт Івано-Франківська буде курсувати за графіком вихідного дня на період карантину.

Про це йдеться на сторінці офіційної групи управління транспорту та зв'язку.

" Згідно з рішенням Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою запобігання поширенню вірусу COVID-19 на території міста Івано-Франківська громадський транспорт міста буде курсувати за графіком вихідного дня на період карантину. Це означає скорочення випуску транспортних засобів на маршруті та збільшення інтервалів руху транспортних засобів!",- йдеться в дописі.

Окрім того в Електроавтотрансі попередили про зміну маршрутів руху двох комунальних автобусів.

З 17 березня по 3 квітня випуск автобусів та тролейбусів буде відбуватись за графіками ВИХІДНОГО ДНЯ. Звертаємо увагу, що автобусні маршрути 41 та 55 в зазначений термін НЕ БУДУТЬ їхати на міське кладовище. Рейси на міське кладовище СКАСОВАНО! до 3 квітня. Просимо пасажирів користуватись громадським транспортом лише за крайньої необхідності. При цьому просимо по-можливості здійснювати оплату безконтактним способом (банківською карткою, смс, мобільний додаток easy wallet або через QR-код). Доступ до водіїв на цей час буде обмежено. Впровадження транспортної картки на період карантину призупинено", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через швидше поширення коронавірусної інфекції у світі Міністерство охорони здоров'я України рекомендує ввести нові обмеження - закрити всі заклади, окрім аптек, продуктових, заправок та обмежити пересування людей та заборони зібрання понад 10 осіб. В Івано-Франківську вирішили прислухатися до порад медиків. Рішення про запровадження строгішого карантину ухвалили сьогодні, 16 березня, на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: