На Дорошенка модернізують котельню. Оголошено тендер


Котельню на вулиці Дорошенка, 28а планують реконструювати з установкою нового газового котла загальною потужністю 12 МВт. «Івано-Франківськтеплокомуненерго» закликає підрядників до участі в торгах.

Підприємство отримало кредит Європейського банку реконструкції та розвитку на покриття витрат для проєкту з централізованого теплопостачання міста Івано-Франківська. 

Замовник запрошує підрядників надсилати свої пропозиції для прийняття участі в тендері по контракту, який фінансується з коштів кредиту. 

Підрядник зобов’язаний розробити проєктно-кошторисну документацію, здійснити поставку, монтаж, пуско-налагоджувальні роботи та ввести в експлуатацію новий газовий котел (один котел потужністю 12 МВт для роботи по температурному графіку 115° С і вище з автоматичним пальником, з тягодутевим обладнанням та автоматикою безпеки, з коефіцієнтом корисної дії не менше 92%)та інше допоміжне обладнання в існуючій котельні, п’ять мережевих насосів, включаючи всі необхідні трубопроводи, засувки, датчики, комутаційну та кабельно-провідникову продукцію і т.і.), провести навчання технічного персоналу Замовника, як це зазначено у тендерних документах, а також поставити, калориметр для визначення теплоти згорання біопалива, аналізатор вологості біопалива, автомобільні ваги та сідельний тягач з напівпричіпом з рухомою підлогою для перевезення біопалива.

Виконати Контракт потрібно протягом десяти місяців з дати набрання ним чинності.

Детальніше про вимоги до учасників читайте на сторінці МВК.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: