На фронті відбулося 91 бойове зіткнення, найгарячіша обстановка на Покровському напрямку


На вечір 15 червня на фронті відбулося 91 бойове зіткнення. Протягом доби найгарячіша обстановка залишалася на Покровському напрямку.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

На Харківському напрямку протягом дня українські захисники успішно зупинили шість спроб противника покращити своє становище в районах Вовчанська та Тихого.

Крім того, на Куп’янському і Лиманському напрямках загалом кількість бойових зіткнень збільшилась до 15.

Ворог намагався відтіснити Сили оборони з позицій в районах Петропавлівки, Піщаного, Андріївки, Греківки, Макіївки, Невського та Серебрянського лісу. 12 атак наразі відбито, три боєзіткнення тривають в районах Греківки та Невського. Ситуація під контролем українських захисників та захисниць.

Водночас на Сіверському напрямку, за даними ЗСУ, сили РФ чотири рази «невдало намагався атакувати наші позиції в районах Верхньокам’янського та Роздолівки».

На Покровському напрямку досі гаряче. Від початку доби кількість боєзіткнень збільшилась до 33. Найбільша активність противника зберігається з району Очеретиного. Ворог не полишає спроб вклинитися в наші бойові порядки поблизу Новоолександрівки, Євгенівки, Воздвиженки, Калинового, Сокола, Новоселівки Першої, Карлівки та Уманського. Силами оборони уже відбито 25 атак агресора, вісім боїв іще тривають.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!