На фронті загинули двоє воїнів з Прикарпаття


Війна забрала життя двох воїнів з Івано-Франківщини: Володимира Бакота та Михайла Кушніра.

Про загибель Володимира Бакота з села Фитьків повідомила староста Іванна Дмитрук.

"Солдат Бакота Володимир Миколайович навідник відділення супроводження взводу охорони роти забезпечення боєприпасів батальйону матеріального забезпечення, призваний на військову службу 09.05.2022 року. Загинув 03.06.2024 року в населеному пункті Спірне Бахмутського району Донецької області. Володимир назавжди залишиться в серцях своїх батьків, братів, дочки, дружини та кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України",- написала староста.

На зображенні може бути: 1 особа

Звістку про загибель захисника повідомила і Рогатинська міська рада. 

Кушнір Михайло Миколайович народився 26 липня 1972 року у с.Верхня Липиця на Рогатинщині. Служив у морфлоті, мав відповідну військову підготовку, тому на початку вторгнення не вагаючись, пішов у ТрО.

"Далі, вже немолодий за віком, старший сержант, головний сержант-командир Михайло Кушнір зі своїми побратимами 1 першого стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти старався відбити нескінченні напливи ворожих військ на запорізькому напрямку. 1 серпня на околицях Гуляйполя Запорізької області один з артилерійських обстрілів став фатальним для Михайла Кушніра. Рогатинська міська рада висловлює щире співчуття родині з приводу непоправної втрати. Про час зустрічі загиблого Захисника та чин поховання повідомимо додатково",- написали у міській раді.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!