На фронті загинули Ігор Яковішак та Володимир Гаман з Надвірнянщини


Стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни військовослужбовців Ігоря Яковішака та Володимира Гамана.

Про це у facebook повідомили голови Пнівської та Надвірнянської громад.

"Тяжкий біль прийшов вкотре в нашу Пасічнянську громаду, до Небесного Легіону від отриманих поранень відійшов житель села Пнів Яковішак Ігор (1976 р.н.) Ігор був командиром 3-го відділення 3-го зенітного ракетного взводу 2-ї зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини 3018", - повідомив Андрій Гунда, очільник Пнівської громади.

За його словами, Ігор Яковішак загинув 18 червня 2024 року в районі села Спірне Бахмутського району. Ігор прикривав відхід групи бійців після виконання спеціального завдання.

 

"У цій війні ми втрачаємо найдорожче, що може бути - людей, які люблять свою країну. Щирі патріоти мужньо на межі можливостей виборюють нашу Перемогу, нашу Незалежність і Свободу. На жаль, віддаючи за них свої життя. Сьогодні знову смуток огорнув родину світлої людини - жителя с. Мирне Гамана Володимира Андрійовича 20.02.1978 р.н., який загинув, захищаючи нас від нещадного ворога на Сумщині", - повідомив Зіновій Андрійович, міський голова Надвірної.

Він додав, що Володимир Гаман брав участь у війні з росією з 2014.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!