На Надрічній водія "Мерседеса" зупинили за порушення ПДР, а виявили підроблені документи на авто


Водія транспортного засобу з підозрілими документами зупинили франківські патрульні під час патрулювання на вулиці Надрічній, що в Івано-Франківську.

Як повідомляє пресслужба патрульної поліцїі, автомобіль Mercedes-Benz привернув увагу поліції порушенням правил дорожнього руху. Відтак, інспектори зупинили авто. 

"В ході перевірки документів 45-річний водій пред’явив поліцейським реєстраційний документ з явними ознаками підробки. Патрульні склали на керманича адміністративні матеріали за ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення обставин справи.

Вкотре наголошуємо громадянам — будьте відповідальними та неухильно дотримуйтеся норм чинного законодавства і пам’ятайте, що за використання завідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ", - відзначають у патрульній поліції Івано-Франківської області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!