На Прикарпатті ремонтуючи газовий котел чоловік поцупив з квартири коштовності.


Ремонтуючи знайомій газовий котел, 45-річний мешканець Калуша поцупив з квартири коштовності.

Коли у жительки міста хіміків поламався газовий котел, вона згадала про свого знайомого, який раніше працював газовиком. Щоправда, останнім часом у житті чоловіка, не в останню чергу через його схильність до чарки, була «чорна смуга». Калушанин розлучився, жив сам, перебивався випадковими заробітками. Він ремонтував газовий котел три дні, повідомляє АП.

Господиня надто довіряла чоловіка, залишаючи його в помешканні самого, чим він і скористався. Майстер попри ремонт влаштував «ревізію» у квартирі й знайшов у коморі схованку. Жінка поклала в халаті свої золоті прикраси – сережки, три обручки та ланцюжок. Господиня виявила пропажу коштовностей не відразу, але запідозрила в їх зникненні знайомого. Вона повідомила про це міліцію. 

Як розповів оперуповноважений карного розшуку Калуського МВ УМВС старший лейтенант міліції Юрій Ключук, чоловік здав прикраси в ломбард. Золото вилучили й повернули власниці. Проти злодійкуватого майстра відкрили кримінальне провадження, йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Так що «чорна смуга» триває, а хто в цьому винен?