На Прикарпатті всього 28 учасників АТО отримали документи на землю


Сьогодні в Івано-Франківській облраді відбулось чергове засідання координаційного комітету з питань поранених в зоні АТО.

Розпочали з доповіді представника Держземагенства. За словами "земельника", до управління вже надійшло 1096 заяв від учасників АТО. З них розробляється відповідна документація на трохи більше 200 ділянок. Ще на 65 звернень учасникам АТО було відмовлено з різних причин, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо

На запитання радника голови ОДА скільки бійців вже отримали всі документи на ділянку, представник Держкомземагенства зазначив, що всього отримали дозволів 28 осіб. І більшість з них, а саме - 19, були виділені у Богородчанському районі.

Варто зауважити, більшість відмов були здійснені у гірських районах з посиланням на відсутність землі у селі. Зокрема, у Татарові та Поляниці.

Натомість активісти попросили з'ясувати скільки за останній період у селах-відмовниках було продано ділянок. Кажуть, сільські голови продають ділянки бізнесу, а бійцям АТО відмовляють. "Земельник" пообіцяв наступного тижня подати відповідну інформацію.