На війні загинули двоє воїнів з Івано-Франківщини - Іван Гритчук та Юрій Мацюк


У боях з російськими окупантами загинули ще двоє мешканців Прикарпаття - Іван Гритчук з Коршева та Юрій Мацюк з Ланчина

Про загибель Івана Гритчука повідомили у спільноті Коршівської громади.

"З сумом і болем повідомляємо, що під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Петропавлівка, Куп'янського району, Харківської області 6 серпня 2024 року загинув житель села Коршів Гритчук Іван Іванович, 1973 р.н. — солдат 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 1 механізованої роти 1 механізованого батальйону.

На зображенні може бути: 1 особа

Низький уклін та безмежна вдячність Герою за захист рідної землі та майбутніх поколінь! Нехай світлий, добрий спомин про захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах. Щирі співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам Івана! Вічна пам’ять та слава Герою!", - йдеться у дописі.

Життя Юрія Мацюка з Ланчина обірвалось 3 серпня 2024 року під час виконання завдання в районі населеного пункту Тихе, Харківської області. Про це йдеться на сайті Ланчинської громади. Воїн загинув внаслідок скиду боєприпасу із ворожого БпЛА по наших позиціях.

Юрій Мацюк був заступником командира бойової машини - навідником оператор 1 десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти 2 батальйону морської піхоти. Житель селища Ланчин 12.04.1997 року народження був призваний на військову службу 1 березня 2022 року.

"Знову російські загарбники жорстоко обірвали молоде життя... Навіки 27, навіки в строю, надійний побратим, брат, син, чоловік та батько… Схиляємо голови у глибокій скорботі за нашим Героєм.  Висловлюємо глибоку шану та щирі співчуття рідним полеглого Захисника Юрія Мацюка. Вічна пам’ять і вічна слава! Герої не вмирають, вони стають до лав Небесного війська захисників України...", - висловили співчуття у Ланчинській селищній раді. 

Фото без опису

Про дату та час прибуття скорботного кортежу повідомимо додатково.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!