На війні загинули двоє воїнів з Прикарпаття


Війна забрала життя двох військовослужбовців з Коломийського району Тараса Жибака та Романа Венгльовського.

22 травня, виконуючи бойове завдання, загинув житель села Струпків — Тарас Жибак. Звістку про загибель воїна повідомила Отинійська селищна рада.

"Словами неможливо передати біль втрати, який спіткав рідних та близьких Тараса. Він був не лише чудовим чоловіком, батьком, сином та братом, але й справжнім патріотом, який віддав своє життя за мир та свободу України",- написали на сторінці селищної ради.

ЗУСТРІЧ ЗАГИБЛОГО ВОЇНА ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАВТРА, зі сторони м. Івано-Франківськ, на площі біля памʼятника Т. Шевченку в селищі Отинія. Час зустрічі буде повідомлено додатково.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

«На щиті» повертається і захисник Роман Венгльовський з Коломиї. Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський.

"Захищаючи Україну загинув Роман Венгльовський - головний сержант гірсько-штурмового взводу 8-ї ОГШБ 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейсь». У 2023 році, відбиваючи штурмові дії окупантів на Донеччині, він пропав безвісти, і зараз сумна новина про його загибель надійшла до нас. Від імені громади висловлюю співчуття рідним і близьким Романа. Розділяємо з вами ваше горе. Вічна памʼять та слава нашому захиснику",- написав мер.

На зображенні може бути: 1 особа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!