На війні загинули двоє захисників з Івано-Франківщини


У боях проти російських окупантів загинули прикарпатці Олег Дяків та Богдан Федорів.

Мешканець села Копанки Калуської громади, солдат Богдан Федорів служив водієм-електриком електротехнічного відділення інженерного взводу батальйону матеріального забезпечення однієї з військових частин.

Загинув 12 серпня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

"Героєві було 44 роки. Висловлюємо співчуття рідним полеглого Воїна. Доземний уклін, шана та вдячність хороброму Захиснику за жертовний подвиг. Вічна пам'ять і слава Героєві Богданові Федоріву",- написав мер.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

На полі бою поліг і боєць з села Іваниківка Богородчанської громади Дяків Олег Володимирович. Про це повідомив очільник Богородчанської громади Ростислав Заремба.

"Стрілець, помічник гранатометника, боєць 3-ї окремої штурмової бригади загинув 12 серпня 2024 року біля с. Нововодяне Сватівського району Луганської області. Вічна пам’ять і вічна слава полеглому воїну! Наші співчуття, слова підтримки та молитви з рідними та близькими Олега. Про час урочистої панахиди та чину похорону повідомимо додатково",- написав голова.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!