На війні загинули Василь Щербина та Андрій Скорейко з Прикарпаття


У війні проти російських окупаційних військ загинули Василь Щербина з с. Нижнів та Андрій Скорейко з с.Тишківці.

В російсько-українській війні на Донецькому напрямку загинув солдат Василь Щербина, 1992 р.н. з села Нижнів. Звістку про загибель воїна повідомила Тлумацька міська рада.

Також про смерть Захисника повідомила бойова медикиня Martha Demyanchuk. За її словами Василь Щербина з позивним "Бобер" отримав тяжкі поранення під час виконання бойового завдання.

"На жаль, після трьох зупинок серця, Він помер у госпіталі. Ми до останнього плекали надію, що Вася отямиться і ми знову почуємо його голос… Але… Бобер був із тими, хто виконував досить складні завдання. Його гострий розум і здатність швидко навчатися робили його дуже цінним у нашому підрозділі. Він був розвідником, відмінно володів мінометною справою, а останні дні присвятив освоєнню fpv дронів, і у нього чудово виходило! Був добрим, чуйним, що не заважало йому бути справжнім воїном. Завжди міг підтримати будь-яку тему. Не палив, не вживав алкоголю навіть у цивільних умовах. Це приклад для нас, і дуже важка втрата, від якої ми не відійдемо ще довго",- написала медикиня.

На зображенні може бути: 1 особа

Звістка про загибель воїна прийшла і в Городенківську громаду.

"5 червня в ході виконання бойового завдання, внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині, загинув солдат Скорейко Андрій Георгійович 1975 року народження, мешканець села Тишківці. До сьогодні вважалося, що Захисник пропав безвісти. Вже завтра тіло Героя повернеться до рідного дому. Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя",- йдеться у повідомленні міської ради.

На зображенні може бути: 1 особа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!