На війні загинув Степан Сенчук з Франківщини, нагороджений «Золотим хрестом»


28 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на фронті загинув Степан Сенчук з Прикарпаття. Воїну було лише 28.

Про смерть захисника повідомили на сторінці Нижньовербізької сільської ради, що на Коломийщині. 

"Степан за своїм бажанням буде похований у с. Пістинь Косівської громади, але в суботу, 31 серпня, близько 14:00, скорботний кортеж з тілом Героя прибуде у с. Спас через Великий Ключів - Нижній Вербіж, для прощання. Адже с. Спас Нижньовербізької громади був для воїна другим домом. Просимо вийти та гідно зустріти тіло нашого Героя!", - закликали в сільраді.

У квітні цього року захисника нагородили відзнакою Головнокомандувача ЗСУ - нагрудним знаком «Золотий хрест». У грудні цього року Степану Сенчуку мало б виповнитись 29. 

"Нижньовербізька громада висловлює щирі співчуття всім рідним і близьким через непоправну втрату. Нехай вічною буде пам'ять про нашого Захисника!", - написали на сторінці.

Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються вої рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!