Непридатною для руху транспорту визнали Набережну ім. В.Стефаника в місті Івано-Франківську


1 серпня сесія Івано-Франківської міської ради визнала об’їзну дорогу — набережну ім. В. Стефаника такою, що перебуває в аварійному стані та непридатна для руху транспорту.

Депутати доручили комісії з безпеки руху виконавчого комітету міської ради розглянути рішення про встановлення знаків «Рух заборонено» у місцях виїзду на набережну ім. В. Стефаника з боку вулиць Кармелюка і Мазепи, а також вулиць села Крихівців та винести проект рішення на розгляд виконавчого комітету міськради, повідомляє "Галичина".

Відповідно змін зазнають маршрути руху пасажирських транспортних засобів, що проїжджають цією вулицею.

Також депутати попросили міського голову Віктора Анушкевичуса звернутися до Кабінету Міністрів України, івано-Франківської обласної державної адміністрації з вимогою невідкладно розглянути питання про виділення дотації на капітальний ремонт набережної ім. В. Стефаника та про передачу вулиці на баланс ДП «івано-Франківський облавтодор». 

Тим часом опрацьовується питання встановлення попереджувальних інформаційних таблиць про зміну організації руху на набережній ім. В. Стефаника на під’їзді до м. Івано-Франківська.