НКРЕКП зменшить тарифи на доставку газу для прикарпатців


Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг НКРЕКП, на засіданні 19 січня планує розглянути питання щодо зменшення тарифів на доставку (розподіл) газу на 2021 рік для кількох газотранспортних компаній. Серед них “Івано-Франківськгаз” та “Тисменицягаз”.

Нові тарифи на транспортування газу для абонентів “Івано-Франківськгаз” та “Тисменицягаз” НКРЕКП затвердила 30 грудня, пише КУРС.

“Враховуючи чисельні звернення громадян, з метою недопущення соціальної напруги серед населення та додаткового захисту споживачів природного газу пропонується здійснити перегляд тарифів на послуги розподілу природного газу для Операторів ГРМ та внести зміни до відповідних постанов НКРЕКП”, – йдеться на сайті НКРЕКП.

Для АТ «Івано-Франківськгаз» вартість доставки (розподілу) газу планують зменшити з 1,91 до 1,79 грн, для “Тисменицягаз” – з 2,37 грн до 1,79 грн.

Також комісія перегляне тарифи на доставку газу для ПРАТ “Гадячгаз”, АТ “Закарпатгаз”, ПРАТ “Коростишівгаз”, АТ “Лубнигаз”, ПрАТ “Мелітопольгаз”, АТ “Миколаївгаз”, АТ “Полтавагаз”, ПрАТ “Тернопільгаз”, ПрАТ “Уманьгаз”, АТ “Харківгаз”, АТ “Чернівцігаз” та ТОВ “Газовик”.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!