Окупанти знову обстріляли Миколаївщину. Є загиблі і поранені


Вранці, 29 червня, російські окупанти знову завдали ракетного удару по Миколаєву.

Про це повідомили в Миколаївській обласній державній адміністрації.

"Одна з ракет влучила в багатоповерховий житловий будинок. Станом на 08:20 відомо про п’ятьох поранених та трьох загиблих. Детальна інформація уточнюється",- кажуть в ОВА.

Як повідомило Головне управління ДСНС України у Миколаївській області, всі постраждалі госпіталізовані до лікувальних закладів або їм надана допомога на місці.

"О 06:25 в результаті попадання боєприпасу в п'ятиповерховий житловий будинок в одному з районів міста сталося руйнування квартир в одному під'їзді з третього по п'ятий поверх із подальшою пожежею. Наразі відомо про 3 загиблих та одного постраждалого цивільного. Також, при виконанні робіт за призначенням постраждав один співробітник ДСНС. Підрозділами врятовано ще одного мешканця будинку та двох евакуйовано. Аварійно-рятувальні та пошукові роботи тривають",- кажуть рятувальники.

Також вранці, 29 червня, близько 05:30 обстрілів зазнала Широківська громада. Влучання були переважно по дорогах населених пунктів. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. 

Протягом останньої доби внаслідок обстрілів Шевченківської та Галицинівської громад виникло загоряння полів з врожаєм. Вчора, 28 червня, у другій половині дня внаслідок обстрілу селища Святомиколаївка Мішково-Погорілівської громади виникла пожежа житлового будинку. Потерпілих немає.

Після ворожих обстрілів ввечері, 28 червня, у с. Мішково-Погорілове Мішково-Погорілівської громади зайнявся зерновий склад та житловий будинок.

Вранці, 29 червня, обстрілів зазнало м. Очаків Очаківської громади. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

Також вранці, 29 червня, після обстрілу с. Шевченкове Шевченківської громади загорівся пустий зерновий склад.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!