Поляки повинні допомагати українцям, щоб Україна була сильним партнером Польщі


Спільна боротьба проти російського ІПСО – запорука перемоги над рф.

Перебіг польсько-українських відносин залежить від кожного з нас. Позитивним прикладом є діяльність на Прикарпатті громадської організації «Центр польської культури та європейського діалогу». 

На базі вказаної організації, а також за її участі щорічно проводяться семінари та конференції, лейтмотивами котрих є пошук порозумінь в проблемних сторінках історії, підтримка та розвиток європейського громадянського суспільства, підтримка прагнень України до участі в європейській спільноті.

Однак, не варто забувати, що російська пропаганда існує в Польщі не перший рік і спрямована на те, аби налаштувати українців проти поляків і навпаки. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповіла зокрема правозахисниця, представниця української діаспори у Польщі та лідерка української громадської організації «Євромайдан Варшава» Наталя Панченко.

Однією з головних цілей російської дезінформації, спрямованої проти Польщі, є спровокувати етнічну напругу між поляками та українцями. З цією метою використовуються різні наративи, щоб викликати конфлікти між двома націями.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!