Понад 30 аварій сталось на Прикарпатті за вихідні


За 23 і 24 в Івано-Франківській області та в обласному центрі зареєстровано 31 аварію.

Зокрема у Рожнятівському районі 23 січня о 13:40 сталася ДТП у селі Небилів. 27-річний водій автомобіля ВАЗ вчинив наїзд на 58-річну велосипедистку, місцеву мешканку. Остання їхала попереду в попутному до автомобіля напрямку і здійснила поворот ліворуч, виїхавши на зустрічну смугу руху. Водій транспортного засобу, який рухався позаду і здійснював маневр обгону, наїхав на велосипедистку. Водій – тверезий, а потерпілу доставлено у медзаклад. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Інші зафіксовані правоохоронцями аварії без потерпілих. За це передбачена адміністративна відповідальність згідно ст. 124 КУпАП.

"Звертаємо особливу увагу водіїв, що в жодному випадку не можна сідати за кермо у нетверезому стані, а таких водіїв за вихідні зупинено 14. Наголошуємо і пішоходам бути уважними особливо в вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях. Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції , тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію “102”",- звертається до прикарпатців поліція.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!