ППО збила 7 "шахедів" в Івано-Франківській та Хмельницькій областях


У ніч на 26 вересня атакували захід країни ударними безпілотниками. Силам ППО ПвК "Захід" вдалося збити 7 "шахедів" в Івано-Франківській та Хмельницькій областях.

Про це повідомили у повітряному командуванні "Захід" Повітряних сил.

"Зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та підрозділи радіоелектронної боротьби повітряного командування «Захід» в зоні своєї відповідальності в Івано-Франківській і Хмельницькій областях знищили усі ворожі повітряні цілі. Це 7 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131»", - кажуть у Повітряному командуванні.

Загалом за повідомленням Повітряних сил, у ніч на 26 вересня росіяни випустили по Україні 78 ударних БпЛА типу «Shahed». Вдалося збити 66 з них, а ще 8 - локаційно втрачені.

Також відомо, що внаслідок ворожої атаки сталася пожежа на об’єкті критичної інфраструктури в Івано-Франківській громаді. Загиблих і травмованих немає.

Як повідомляє Прикарпаттяобленерго, через ворожу атаку зафіксовані пошкодження електромереж. Через це наразі знеструмлена центральна частина Івано-Франківська: вулиці Незалежності, Коновальця, Січових Стрільців, Степана Бандери та частина прилеглих.

Головне фото ілюстративне.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!