Прикарпатка відшкодує 9,5 тис. грн за експертизу телевізора, який пошкодили таргани


Калуський суд задовльнив позов мережі ELDORADO, яка вимагала у клієнтки відшкодування 9 500 тисяч гривень за проведення судової експертизи щодо поломки телевізора.

Про це йдеться у рішенні суду від 18 вересня.

У документі зазначається, що у травні 2022 в одному із магазинів мережі жінка придбала телевізор LG. Вже у листопаді цього ж року вона звернулася щодо гарантійного ремонту, адже телевізор перестав працювати. Під час огляду техніки спеціалісти мережі назвали найімовірнішу причину - у телевізор потрапили таргани, які й пошкодили деталі. Тож гарантія на товар не діє. Жінка не погодилася з цим та вимагала проведення незалежної експертизи.

Тому ELDORADO звернулися до судової незалежної експертизи України. Та підтвердила, що пошкодження не містить недоліків з вини виробника або продавця, вони механічні через потрапляння всередину тарганів. Вартість такої експертизи склала 9 500 гривень.

Тож суд, розглянувши усі матеріали справи, задовольнив позов ELDORADO - жінка має відшкодувати 9 500 тисяч гривень за проведення експертизи, а також сплатити 3028 гривень судового збору.

Рішення ще може бути оскаржене. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!