Прикарпаття втратило військових Миколу Смоляка з Гузієва та Володимира Ватуйчака з Бистреця


Стало відомо про загибель на фронті військовослужбовця Миколи Смоляка з Болехівщини та смерть через важку хворобу Володимира Ватуйчака з Верховинщини.

Про це повідомили у Болехівській міськраді та Зеленській сільській раді.

"У бою за Україну загинув 40-річний уродженець Болехівщини Микола Смоляк. Солдат став на захист рідної України у грудні 2020 року. Служив гранатометником механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону військової частини А 4718. Ще до повномасштабного вторгнення ніс службу в Збройних Силах України у зоні проведення АТО/ООС. До кінця був відданий військовій присязі та Українському народові. Мужньо виконавши свій обов'язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, 12 серпня 2024 року отримав поранення несумісні з життям внаслідок мінно-вибухової травми", - повідомляють у Болехівській міськраді.

 

"З глибоким сумом повідомляємо про смерть нашого Героя, українського Захисника, ВАТУЙЧАКА Володимира Васильовича. Ця звістка стала ще одним болючим ударом для нашої громади. Внаслідок тяжкої хвороби, сьогодні, 16 серпня 2024 року, помер наш Захисник, житель села Бистрець Ватуйчак Володимир Васильович. Це ще одне нагадування про те, якою вартістю ідуть наші військові на передову лінію, віддаючи своє здоров’я і життя захищаючи Батьківщину. Володимир Васильович брав участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України з початку повномасштабного вторгнення", - повідомляють у Зеленській сільраді.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!