Прикарпатські енергетики продовжують Естафету добрих справ


Триває соціальна акція енергетиків «Естафета добрих справ», покликана робити добро у різних сферах суспільного життя. У квітні працівники Тлумацької філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» влаштували справжній марафон добра та власним прикладом показали, скільки всього під силу людям, якщо у них є бажання допомагати.

Тлумаччани висадили алею дерев на території Тлумацької школи-інтернату та подарували учням інтернату спортивне спорядження: палатку та спортивний рюкзак, волейбольні м’ячі, ракетки та м’ячі для тенісу, обручі та скакалки для гімнастичних вправ. Крім того вони зібрали та передали для потреб Тлумацької районної лікарні близько трьох центнерів городини – картоплі, моркви, буряка. Також працівники РЕМ подарували сиротинцю родинного типу «Рідна оселя» порохотяг та солодкі подарунки для діток. І фінальним акордом марафону добрих справ став ремонт та монтаж освітлення в спортзалі ДЮСЩ, тож тепер там можна займатися і ввечері.

«Наші працівники мають активну громадянську та суспільну позицію, - розповідає директор Тлумацького РЕМ Юрій Хрін. – Ми не залишаємося осторонь подій в державі, підтримуємо вояків АТО, збираємо кошті для різних ініціатив. Добрі справи обирали спільно, ніхто нікого не змушував, усе робили самостійно, адже хотіли власним прикладом показати, що небайдужість і бажання допомогти – це головне».

У квітні добро творили також працівники Лисецького та Косівського РЕМ. Лисецькі енергетики провели роботи з приєднання до мережі будинку переселенців з Луганської області, а працівники Косівського РЕМ здавали кров для вояків АТО.

У травні благодійна естафета перейшла до загальної дирекції, дирекції з персоналу компанії та філії «Рожнятівський РЕМ»: дирекція з персоналу планує висадити алею та допомогти притулку для бездомних тварин «Дім Сірка»; дирекція з загальних питань власними силами виготовляє лавочки та гойдалки для Надвірнянського будинку-інтернату; працівники Рожнятівського РЕМ долучаються до будівництва каплички воїнів-афганців та приводять до ладу територію біля пам’ятника невідомому солдату.