Росіяни розганяють ІПСО про нібито напад у Коломиї на ізраїльського бійця ММА


Боєць змішаних єдиноборств із Ізраїлю Хаїм Гозалі заявив, що нібито на нього напали в готелі у Коломиї, куди його запросили для участі у змаганнях. Цю заяву підхопили російські пропагандистські "медіа".

Гозалі стверджує, що нібито це був замах на нього. 

"Друзі, зараз я можу лише розповісти, нас врятували від замаху на вбивство. Не можу додати деталі. Наші телефони у місцевої поліції. Важливо відзначити, що з нами все гаразд, ми не здаємося. Незабаром ми вийдемо на ще один бій і полетимо звідси на нашу святу землю", - написав він у facebook.

Також чоловік опублікував відео, де він із сином виліз на дах готелю, аби заховатися від "нападників".

Далі він опублікував декілька повідомлень, де натякнув, що це могли зробити мусульмани.

“З того часу, як я опублікував імена мусульман-антисемітів бійців UFC, отримав десятки тисяч погроз вбивства”, – написав Хаїм в одному із них.

Зазначимо, в листопаді минулого року Хаїм Гозалі написав на снаряді, який використовували для атак по Сектору Газа, імена своїх суперників-мусульман з росії Хабіба Нурмагомедова, Іслама Махачова, Хамзата Чимаєва, опублікувавши відповідне фото.

Ряд російських так званих "медіа" підхопили цю заяву та почали активно поширювати її, звинувачуючи українців в антисемітизмі.

Втім, ця ситуація - лише збіг. Адже у цей день в готелі, де проживав Гозалі, чоловік з Коломийщини під наркотиками увірвався в готель та почав там хуліганити. Відомо, що людей із приміщення одразу евакуювали, тож питання як Гозалі опинився на даху готелю та для чого він це зробив залишається відкритим.

У поліції Прикарпаття повідомили Бліц-Інфо, що наразі проводять перевірку щодо заяви іноземця.

51-річни Хаїм Гозалі - один із найвідоміших ізраїльських бійців змішаних єдиноборств,  виступав у напівсередній вазі. На його рахунку 15 перемог та 6 поразок в ММА.

Фото: Хаїм Гозалі /х.com/Haimgozali 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!