Співробітник Укрпошти вимагає компенсацію на мільярд євро за "примусову вакцинацію"


Співробітник Укрпошти у листі Ігорю Смілянському вимагав, щоб його не примушували до вакцинації. Якщо ж це таки станеться, і проявляться якісь побічні ефекти, чоловік хоче мільярд євро компенсації.

Адресант також звинуватив Смілянського у тому, що він змушує працівників брати участь у "випробуваннях експериментальної вакцини". У листі мовиться, що заяви керівництва про відсторонення від роботи і позбавлення заробітної плати без щеплення – неприпустимі, пише 24 канал.

Окрім того, співробітник вимагає компенсувати йому мільярд євро, якщо упродовж року після вакцинації проявляться певні побічні ефекти. Зокрема, серед них може бути пронизливий крик і висока температура.

Смілянський на інцидент відреагував з іронією. Він наголосив, що тепер розуміє, чому "навіщо топ-менеджерам така висока зарплата".

Для того, щоб якщо що, я міг виплатити мільярд євро відшкодування співробітнику, який тільки на таких умовах згоден вакцинуватися,
– наголосив Смілянський.

Посадовець також наголосив, що тепер знає, чому політики і експерти кричать на різних шоу – це у них побічний ефект від щеплення.

"У вас може виникнути питання – чому лист надруковано на друкарській машинці? Я теж його собі задав. А потім зрозумів. Це щоб Білл Гейтс, випадково через Microsoft Word не чіпував його. Так що нас так просто не візьмеш", – зауважив Смілянський.

Співробітник Укрпошти вимагає компенсацію на мільярд євро за
Лист, направлений Смілянському / Фото з фейсбук-сторінки Смілянського


Лист, направлений Смілянському / Фото з фейсбук-сторінки Смілянського


Лист, направлений Смілянському / Фото з фейсбук-сторінки Смілянського

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!