Цьогоріч на Прикарпатті інспектори Укртрансбезпеки нарахували майже 4,4 млн грн плати за перевантаження


З 1 січня по 1 липня інспектори Укртрансбезпеки відділу державного нагляду в Івано-Франківській області склали 884 акти щодо порушення вантажних перевезень.

Загалом нарахували майже 4,4 млн грн плати за перевантаження. Про це повідомили в обласній службі відновлення та розвитку інфраструктури.

"Станом на 1 липня 2024 року складено 884 акти щодо порушення вантажних перевезень загальною сумою майже 4,4 млн грн. Штрафи накладаються на автоперевізників, які випускають водіїв на маршрути із зазначеними порушеннями. Відповідальність за ці порушення передбачені 16 ст. 60 Закону України "Про автомобільний транспорт", - зазначається у повідомленні.

У службі також додали, що через високі температури повітря в області  введені обмеження на рух великовагового транспорту повною масою понад 24 тонн з 10:00 до 22:00. На дорогах державного значення встановлені відповідні застережні знаки. А для контролю за дотриманням теплового режиму та габаритно-вагових нормативів на дорогах державного значення Івано-Франківщини працюють екіпажі Укртрансбезпеки.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!