У Делятині, Хом’яківці, Новоселиці та Ямниці горіли будівлі


Протягом минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 21 пожежу, 16 з яких - у природних екосистемах.

Про це розповіли в головному управлінні ДСНС Івано-Франківщини. 

Як зазначається, 31 серпня у другій половині дня вогнеборці виїжджали на ліквідацію пожежі господарської будівлі на площі 15 м. кв, та сухої трави, на площі 400 м.кв. у селі Хом’яківка, Тисменицької громади.

Також 31 серпня ввечері рятувальники ліквідували пожежу крівлі будівлі пилорами, на площі орієнтовно 120 м.кв. Пожежа трапилась в селищі Делятин, Надвірнянського району.

Цієї ж доби, ввечері, у селі Ямниця, Івано-Франківського району, рятувальники оперативно ліквідували пожежу сміття та дерев’яних відходів на відкритій території, на загальній площі 20 м.кв.

1 вересня вогнеборці ліквідовували пожежу житлового будинку в селі Новоселиця, Вигодської громади. Повідомлення про пожежу поступило на лінію 101 о 03:28. До місця події було направлено вогнеборців Калущини, які прибувши до місця події, ліквідували пожежу площею 20 м. кв.

Ще дві пожежі на невеликих площах були оперативно ліквідовані в Івано-Франківську, а саме: 31 серпня на вулиці Симоненка вогнеборці оперативно ліквідували пожежу електропроводки, що трапилась в продовольчому магазині дев'ятиповерхівки. А також 1 вересня о 01:36 до рятувальників поступило повідомлення про пожежу на вулиці Целевича. Тут вогнеборці ліквідували пожежу побутового сміття, що виникла на балконі п'ятиповерхівки. 

Впродовж доби у територіальних громадах області виникло 16 пожеж у природних екосистемах, на загальній площі 1,2 га.

На щастя, постраждалих на пожежах немає. Причини виникнення даних пожеж наразі встановлюють фахівці.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!