У Франківську на Хоткевича п'яний чоловік на Mercedes протаранив припарковані легковики та втік


Ввечері 26 липня в Івано-Франківську, у дворі на вулиці Хоткевича, п'яний чоловік сів за кермо Mercedes, протаранив припарковані автівки та втік з місця події.

Невдовзі його розшукали патрульні та нацгвардійці. Про це повідомили у патрульній поліції.

"Учора патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Хоткевича. Поліцейським, які прибули на вказану адресу, заявник повідомив: невідомий після того, як спричинив конфлікт, сів за кермо автомобіля Mercedes і, не впоравшись з керуванням, вчинив наїзд на припарковані Nissan та Peugeot. З місця пригоди водій зник. Зібравши всю наявну інформацію, поліцейські спільно з нацгвардійцями встановили особу водія та невдовзі виявили автівку з характерними для ДТП пошкодженнями. Під час спілкування з 34-річним водієм, охоронці порядку помітили в того ознаки сп'яніння. Громадянин пройшов освідування на місці. Результат – 1.22 проміле алкоголю в організмі", - пишуть патрульні.

Також там додали, що у водія не було реєстраційних документів на автівку.

Як наслідок, на водія склали низку протоколів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння), за ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. А автомобіль евакуювали.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!