У Франківську презентують волонтерські відео-нотатки #Бабин_Бахмут і далі на Гуляйполе


Рік тому Оля Михайлюк і Томаш Сікора вперше вирушили з волонтерами з прикарпатського села Бабин на Схід, і почали документувати нотатки від карпатських гір до донецьких степів.

Оля — мультимедійна художниця з Києва. Томаш — польський саундартист, музикант Karbido. Скоро їхня чергова волонтерська подорож. Але вже є матеріали, якими вони хочуть поділитися. 8 серпня о 18.30 на Промприладі волонтери презентують відео-нотатки #Бабин_Бахмут і далі на Гуляйполе. 

"10 000 км. Три довгі подорожі з Карпат у донецькі й запорізькі степи заради трьох коротких, але таких важливих, зустрічей. Десятки годин розмов, музики й гулу моторів. Далекі дороги до близьких людей. Волонтери з карпатського села регулярно їдуть до своїх — 10 гірсько-штурмової бригади "Едельвейс" та 102 Івано-Франківської тероборони",- ділиться Tomasz Sikora.

Три крайні подорожі завдяки камері Olia Mykhailiuk та саунд-дизайну Томаша Сікори перетворилися на road movie. Про людей та відстані, що відділяють їх від домівок — в просторі та часі. І про те, що допомагає не втратити зв'язок.

Проєкт співфінансується програмою ZMINA: Rebuilding, створеною за підтримки ЄС в рамках спеціального конкурсу заявок на підтримку українських переселенців та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ @izolyatsia, @transeuropehalles та @maly_berlin

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!