У Франківську проведуть цикл історичних лекцій та екскурсій від історика Ігоря Антонюка


Жителів та жительок Івано-Франківська запрошують на серію безоплатних лекцій та екскурсій містом: їх проведе письменник та історик Ігор Антонюк. Учасники відвідають таємничі місця рідного міста та послухають історії, які сформували українські міста, їхнє минуле та сьогодення.

Про це повідомляють організатори — команда місцевого освітньо-культурного Гончаренко центру. Загалом планують провести курс лекцій про історію та таємниці 24 міст України для всіх охочих — франківців та гостей Прикарпаття. 

«Ми плануємо провести більше 20 різних лекцій та екскурсій. Це буде курс лекцій про 24 міста України. Історичні факти, які обросли легендами та міфічними історіями. Міфи та реальні історії. Де перетин? Де правда, а де вигадка? Знає та розкаже наш спікер — історик та волонтер Ігор Антонюк. Беріть своїх рідних та друзів і нумо пізнавати рідні міста України!» —  зазначають організатори.

Перша зустріч із циклу лекцій відбудеться 20 червня о 14:00. Присвячена вона буде незламному місту Харків. Зареєструватися на лекцію можна за цим посиланням. 

Лекції та екскурсії проведе історик та письменник Ігор Антонюк — автор горору та містики, дописувач порталів «Читай», «Читомо» та «Бабай». Пише химерну коротку прозу.

Зустрічі буду проводитись  за адресою вул. Незалежності, 113, Івано-Франківськ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.Завжди цікаві новини!