У Галичі волонтери виготовили будиночки для безпритульних тварин


Проблема з безпритульними тваринами актуальна чи не для кожного українського містечка. Щороку безліч тварин гине від морозів та голоду. Неодноразово новонароджених собак чи котиків знаходять на смітниках чи під будинками. Голодні собаки у пошуках поживи часто стають агресивними.

В Галичі ці питання неодноразово піднімались волонтерами. Так, минулого року, завдяки зверненням волонтерів, міською радою м. Галич було профінансовано стерилізацію та чіпування безпритульних собак. Через інтернет волонтери постійно намагаються знайти для тварин нові домівки, повідомляє Галич Давній Сучасний.

Цього року небайдужі галичани вирішили створити будиночки для тварин, які практично не мають шансу вижити у сильні морози без даху над головою.

"Пост великої подяки галичанам за допомогу в виготовленні та облаштуванні будиночка для безпритульних тварин з смітника, що біля річки! Дякуємо щиро Галина Лаврова, Івану Космині, Володимиру Тимкову, Ірина Томаш та всім, хто долучився! Хай ця добра справа стане першою ластівкою для нашої громади, а за ваші добрі вчинки Бог віддячить Вам сторицею." - зазначила на своїй сторінці у соцмережі фейсбук волонтер Ольга Головашкіна.

Наразі галичани просять усіх небайдужих долучатися. Адже такі будиночки легко можна виготовити з старих меблів, що часто вже не використовуються. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!