У Городенківській громаді за підтримки U-LEAD прихистки мають генератори


Городенківська громада ще у травні отримала від «U-LEAD з Європою» обладнання у вигляді генераторів, ємностей для води, спальних мішків та інших речей.

Все це в громаді використали для облаштування чотирьох прихистків, в яких проживають внутрішньо переміщені особи. Про це повідомляють у Регіональному офісі U-LEAD в Івано-Франківській області

Завдяки отриманим генераторам усі прихистки в Городенківській громаді мають безперебійне електропостачання.

«Обладнання, що було передано на баланс нашого комунального закладу, активно використовується на території громади. Завдяки «U-LEAD з Європою» ми маємо можливість швидко та оперативно закрити потреби того чи іншого закладу, а також підтримати та вчасно відреагувати на виклики, що постають перед громадою в даний час», – зауважує керівник «Городенка Житлосервіс» Василь Чупрун.

Передані генератори дають можливість повноцінно забезпечити освітлення для прилистків Городенківської громади, створити пункти обігріву, в тому числі і для ВПО, забезпечити світло за умов віялових та позапланових відключень.

«Розуміючи усі виклики спричинені війною, Програма «U-LEAD з Європою» передала для 10-ти громад Прикарпаття обладнання та товари першої необхідності. Зокрема, це похідні ліжка, каремати, спальні мішки, вовняні ковдри, баки для води та генератори. Громади західного регіону нашої держави стали надійним тилом для тих хто шукав тимчасового прихистку і як бачимо, та допомога, яка була надана Програмою «U-LEAD з Європою» та іншими організаціями, суттєво допомагає нашим громадам в боротьбі з новими викликами, які принесла війна», – розповів радник з питань децентралізації та місцевого самоврядування U-LEAD Максим Чопей.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!