У калуському парку спростували несправність колеса огляду. Кажуть, жінка злякалася


У місцевих пабліках та чатах шириться відео, де жінка у нецензурній формі скаржиться на поломку колеса огляду у парку культури ім. Івана Франка, що в Калуші.

На відео можна побачити, як жінка з дитиною перебуває у кабіні атракціону, яке рухається. У певний момент можна почути звук після якого жінка у нецензурній формі стверджує, що це несправність.

У парку відреагували на це та відкинули всі звинувачення. Також там пояснили, що насправді звук, який чутно на відео - це вирівнювання кабіни при спуску та підйомі.

"В мережі шириться відео відвідувачки парку атракціонів з «Колеса огляду», де за її словами відбулась поломка. Багато хейту та запитань, тому спробуємо відповісти на них та пояснити ситуацію. Отож, 1: жодних поломок не було; 2: емоції відвідувачки взяли гору, вона мама, налякалася, таке буває. Хоча жодних скарг чи зауважень до працівників не було. 3: реконструкція даного атракціону була в 2021 році і щороку до початку сезону колесо огляду проходить техогляд; 4: щодня атракціон проходить пробний пуск, і огляд щодо справності; 5: звук, який ми чуємо на розповсюдженому відео, це вирівнювання кабіни при спуску та підйомі", - пояснили у парку.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!