У Лисці п'яний водій на "Мазді" злетів з дороги в кювет. Авто перекинулось, є постраждалі


Поліція Прикарпаття розслідує обставини ДТП з потерпілими, що стались за вихідні. Аварії сталися у Надвірнянському районі та Тисменицькій громаді.

Так, 1 червня близько 2:20 у населеному пункту Старий Лисець, 25-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі "Мазда СХ-5", не врахував дорожню обстановку та з`їхав у кювет. Надалі автівка зіткнулась з огорожею та перекинулась.

Унаслідок аварії з тілесними ушкодженнями до лікарні доставлено пасажира легковика. Йдеться про мешканця Лисецької громади, 2003 року народження, пише поліція Івано-Франківської області.

Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння. Результат тесту - нетверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Шановні водії! Поліція Прикарпаття закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не виконуйте на дорозі ризикованих маневрів, а напрямок руху змінюйте лише переконавшись, що це буде безпечно. В жодному разі не сідайте за кермо у нетверезому стані.

На зображенні може бути: освітлення, дорога, вулиця та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!