У Мінінфраструктури запевнили, що нададуть Бурштину шість модульних котелень - голова ОВА


У Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України запевнили, що Бурштину нададуть чотири модульних котелень на альтернативному паливі та дві на газі.

Про це стверджує голова ІФ ОВА Світлана Онищук.

До теми: Це буде катастрофа: Через російські обстріли Бурштин може залишитися без тепла наступної зими

"Звернулися до Уряду і вже отримали запевнення від Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо надання 4 модульних котелень на  альтернативному паливі потужністю 1 МВт кожна для об'єктів соціальної сфери, зокрема: КНП «Бурштинська міська центральна лікарня», двох ліцеїв, закладу дошкільної освіти та інших об'єктів. А також 2 модульних газових котелень потужністю 8 та 10 мегаватів для багатоквартирного житлового фонду міста", - повідомляється на facebook-сторінці чиновниці.

Також вона у дописі запевняє, що ОВА звернулася до міжнародних партнерів з проханням допомогти з пошуком та придбанням альтернативних джерел живлення та генераторів. Окрім того, Онищук пообіцяла виділити й гроші з обласного бюджету.

 

Нагадаємо, що унаслідок численних російських ударів по Бурштинській ТЕС місто залишилося без тепла. У ДТЕК казали, що на відновлення енергоблоків знадобиться не один місяць, а можливо, й не один рік.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!