У Солотвинській громаді "Mitsubishi" злетів з дороги і перекинувся. Водій загинув на місці


За минулі вихідні на дорогах області трапились аварії у Солотвинській, Вигодській, Обертинській територіальних громадах, Отинії та Галичі. За всіма фактами аварій поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Так, смертельна ДТП трапилась 22 червня близько 4 години ранку у селі Бабче, що у Солотвинській громаді. Відомо, що керманич автомобіля "Mitsubishi Pajero", 1978 року народження, місцевий мешканець, не врахував дорожні обставини та з’їхав на узбіччя. Автомобіль перекинувся. У результаті аварії керманич загинув на місці.

Ще одна смертельна ДТП мала місце цього ж дня близько 17 години неподалік села Мислівка, Вигодської громади. На місці події поліцейські з'ясували, що на автомобільній дорозі Р-21 сполученням Долина - Міжгір’я-Хуст, 41-річний мотоцикліст, місцевий мешканець на заокругленій ділянці дороги з’їхав з автодороги та в’їхав в металевий відбійник.

Від отриманих травм керманич загинув на місці аварії. 

За обома фактами слідчими територіальних підрозділів поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

На зображенні може бути: скутер, мотоцикл та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!