У ТЦК пояснили силове затримання чоловіка у Франківську (ВІДЕО)


В Івано-Франківському обласному ТЦК та СП відреагували на відео у соцмережах із силовим затриманням працівниками чоловіка в цивільному.

Там заявили, що співробітники ТЦК хотіли перевірити у чоловіка військово-облікові документи, але він відмовився їх надати. Далі військовослужбовці ТЦК запросили його сісти його в поліцейську автівку, аби проїхати у ТЦК та СП для встановлення даних. Але той почав провокувати, аби створити конфлікт.

"Виконуючи службові обов’язки група оповіщення ТЦК і поліції проїжджала вулицею одного з мікрорайонів міста. Помітили громадянина призовного віку. Зупинилися і запитали про військово-облікові документи, дана особа їх не надала. Після того, військовослужбовці ТЦК, запросили особу у салон поліцейської автівки аби проїхати у ТЦК та СП для встановлення даних особи. У цей час повз проходили перехожі. Побачивши автівку і чоловіків у формі, вони почали знімати їх на камеру телефону. Помітивши зйомку, громадянин, не дочекавшись вручення повістки, почав провокувати військовослужбовців на конфлікт", - пояснили у ТЦК.

Вже у ТЦК після оновлення даних чоловіку виписали повістку та відпустили.

Додамо, що 26 червня у соцмережах з'явилося відео, де видно як чоловіка силою запихають в службовий автомобіль поліції, а він в той час кричить по допомогу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!